sekretesspolicy

Rqmcn.com ("oss", "vi", eller "vår") http://www.Rqmcn.com / webbplats (nedan kallad tjänsten).

Denna sida informerar dig om vår policy för insamling, användning och utlämnande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har kopplat till dessa uppgifter.

Vi använder dina data för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till att samla in och använda information i enlighet med denna policy. Om inget annat anges i denna sekretesspolicy har de termer som används i denna Sekretesspolicy samma betydelse som i våra villkor, tillgängliga från http://www.Rqmcn.com/


Definition

  • Service

    Tjänsten är http://www.Rqmcn.com / webbplats som förvaltas av Rqmcn.com


  • Personuppgifter

    Personuppgifter är uppgifter om en levande individ som kan identifieras av dessa uppgifter (eller av den och annan information som antingen är i vår ägo eller sannolikt kommer att vara i vår ägo).


  • Användningsdata

    Användningsdata är data som samlas in automatiskt, antingen genom användning av Tjänsten eller av själva tjänsteinfrastrukturen (t.ex. varaktigheten av ett sidbesök).


  • Cookie

    Cookies är små filer som lagras på din enhet (dator eller mobil enhet).


Insamling och användning av information

Vi samlar in olika typer av information för olika ändamål att erbjuda och förbättra vår Service till dig.


Soorten verzamelde gegevens

persoonsgegevens

När du använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta dig eller identifiera dig ("personuppgifter"). Personlig identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:


  • Cookies och användningsdata

Användningsdata

Vi kan också samla in information om hur tjänsten nås och används ("använd data"). Denna användningsinformation kan innehålla information som internet på din dator (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidor i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, hur lång tid du har på denna sida här, som en unik apparaatidentifierare och annan diagnostisk information.


Spårning & Cookies Data

Vi använder cookies och liknande spårningsteknik för att övervaka aktiviteten på vår tjänst och vi har viss information.

Cookies är filer med en liten mängd data som kan innehålla en anonym unik identifiering. Cookies skickas till din webbläsare via en webbplats och lagras på din enhet. Andra spårningstekniker används också, såsom fyrar, taggar och skript för att samla in och övervaka information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att vägra eller ange alla cookies när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst.

Exempel på Cookies vi använder:


  • sessiecookies. Vi använder sessionscookies för att betjäna vår tjänst.
  • Vorkeurskoekjes. Vi använder förmånliga cookies för att komma ihåg dina inställningar och olika inställningar.
  • Confeiligingskoekjes. Vi använder säkerhetscookies för säkerhetsändamål.

Gebruik van gegevens

Rqmcn.com använder de insamlade uppgifterna för olika ändamål:


  • Tillhandahållande och underhåll av tjänsten
  • För att informera dig om eventuella ändringar i vår tjänst
  • För att du ska kunna delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det
  • Kundtjänst och support
  • För att ge analys eller värdefull information så att vi kan förbättra tjänsten
  • För att kontrollera användningen av tjänsten
  • Identifiera, förebygga och ta itu med tekniska frågor

Dataöverföring

Dina uppgifter, inklusive personuppgifter, kan överföras till och underhållas på datorer som finns utanför ditt land, Din provins, ditt land eller något annat regeringsområde, där dataskyddslagstiftningen kan skilja sig från den som omfattas av din jurisdiktion.

Om du är utanför Albanien och väljer att förse oss med information, Observera att vi kommer att vidarebefordra och behandla data, inklusive personuppgifter, till Albanien.

Ditt samtycke till denna Sekretesspolicy följt av din inlämning av sådan information representerar ditt samtycke till denna överföring.

Rqmcn.com vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter hanteras på ett säkert sätt och i enlighet med denna Sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller, inklusive säkerheten för dina uppgifter och andra personuppgifter.


Utlämnande Av Information

Rqmcn.com kan lämna ut dina personuppgifter i tron på god tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att::


  • Efterlevnad av en rättslig skyldighet
  • Skydd och försvar av rättigheter eller egendom Rqmcn.com
  • För att förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter relaterade till tjänsten
  • För att skydda den personliga säkerheten för användare av Tjänsten eller allmänheten
  • Skydd mot skadeståndsansvar

Datasäkerhet

Säkerheten för dina data är viktigt för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring via Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Samtidigt som vi strävar efter att använda kommersiellt godtagbara medel för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.


Tjänsteleverantör

Vi kan anlita tredjepartsföretag och privatpersoner för att underlätta vår tjänst ("tjänsteleverantörer"), för att tillhandahålla tjänsten för vår räkning, för att utföra servicerelaterade tjänster eller för att hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används.

Dessa tredje parter kommer endast att ha tillgång till din personliga information för att utföra dessa uppgifter för vår räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda den för något annat ändamål.


Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte utnyttjas av oss. Om du klickar på en tredje part länk, du kommer att hänvisas till tredje part webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi kontrollerar eller tar inte ansvar för innehåll, sekretesspolicy eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.


Barns integritet

Vår tjänst riktar sig inte till någon under 18 år ("barn").

Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du vet att ditt barn har försett oss med personlig information, vänligen kontakta oss. När vi inser att vi har samlat in personuppgifter från barn utan föräldrars samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.


Ändringar av denna Sekretesspolicy

Vi kan uppdatera vår Sekretesspolicy från tid till annan. Vi kommer att informera dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett ledande meddelande på vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdatera "effektivt datum" högst upp i denna Sekretesspolicy.

Du rekommenderas att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på denna sida.