VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Läs dessa Regler och Villkor ("Regler och Villkor", "användarvillkor") noggrant innan du använder http://www.Rqmcn.com webbplatsen ("webbplatsen") hanteras av www.Rqmcn.com ("vi"," oss "eller"vår").

Din tillgång till och användning av tjänsten beror på din acceptans och överensstämmelse med dessa villkor. Dessa villkor gäller för alla besökare, användare och andra som har tillgång till eller använder tjänsten.

Genom att komma åt eller använda tjänsten samtycker du till att vara bunden av dessa villkor. Om du inte håller med några av villkoren kan du inte komma åt tjänsten.


Länkar Naar Andere Webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av www.Rqmcn.com. - herr talman!

www.Rqmcn.com den har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för, innehåll, sekretesspolicy, eller praxis tredje parts webbplatser eller tjänster. Du bekräftar och samtycker vidare till att www.Rqmcn.com inte, direkt eller indirekt, vara ansvarig för eventuella skador eller förluster som orsakats eller påstås ha orsakats av eller i samband med användning av eller beroende av sådant innehåll, varor eller tjänster som är tillgängliga på eller via sådana webbplatser eller tjänster.

Vi rekommenderar starkt att du läser villkoren och sekretesspolicyn för tredje parts webbplatser eller tjänster du besöker.


Toepasselijk Recht

Dessa villkor skall regleras och tolkas i enlighet med Albaniens lagstiftning, utan att hänsyn tas till lagvalsreglerna.

Icke-verkställighet av någon rättighet eller bestämmelse i dessa villkor kommer inte att betraktas som ett avstående från dessa rättigheter. Om någon Bestämmelse i dessa villkor upptäcks av en domstol att vara ogiltig eller ogenomförbar, skall anses vara, de återstående Bestämmelserna i dessa villkor. Dessa villkor utgör det fullständiga avtalet mellan oss i förhållande till vår tjänst, och ersätter och ersätter alla tidigare avtal som vi kan ha mellan oss i förhållande till tjänsten.


Förändring

Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, ändra eller ersätta dessa villkor när som helst. Om en översyn är viktig kommer vi att försöka sätta nya villkor på plats minst 60 dagar i förväg. Vad som utgör en väsentlig förändring bestäms efter eget gottfinnande.

Genom att fortsätta att få tillgång till eller använda vår tjänst efter dessa revideringar träder i kraft, samtycker du till att vara bunden av de reviderade villkoren. Om du inte godkänner de nya villkoren, sluta använda tjänsten.


kontakta oss

Om du har några frågor om dessa villkor, vänligen kontakta oss.